Tillbaka

Spontanansökan

Logga in och sök jobbet

Spår 1

Vill du ha ett varierande och roligt arbete där du mötet brukarna i deras hemmiljö ska du söka till spår 1.

Här får du arbeta med att stödja våra brukare i deras vardagsliv och fritidsaktiviteter. Dina arbetstider kommer att vara förlagda till dag, kväll, helg och i vissa verksamheter jourtid på natten. Det finns även möjlighet att visa intresse för att arbeta vaken natt då vissa av våra verksamheter är bemannade på det viset.

På våra boenden bor brukare med intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. På vissa enheter förekommer utmanande beteenden. Du kommer få en bra introduktion för att hantera detta.

Våra gruppbostäder ligger i Askim och Västra Frölunda.

 

Spår 2

Vill du möta brukarna på deras arbete ska du söka till spår 2.

Vi har fyra dagliga verksamheter för personer med intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. En av verksamheterna är belägen i Västra Göteborg vid Nya varvet och två verksamheter i Askim i närheten av Askimsbadet. Vår tredje verksamhet ligger ute i Önnered och vänder sig till brukare som är på tidig utvecklingsnivå med omfattande stödbehov.

Om du arbetar hos oss får du vara med och skapa meningsfulla dagar för våra brukare när de är på sina arbeten.

På daglig verksamhet arbetar du endast måndag-fredag, dagtid.

 

Spår 3

Vill du ha ett spännande och utvecklande arbete där du kommer att lära dig mycket? Då ska du söka till spår 3.

Inom spår tre finns både daglig verksamhet och boende för personer med stora och omfattande behov av stöd i sin vardag. Verksamheterna arbetar strukturerat utefter varje brukares individuella behov. Utmanande beteende förekommer så för att trivas i spår 3 behöver du finna det spännande att möta personer som har ett stort behov av att få sin vardag tydlig och förutsägbar för att må bra.

Verksamheterna inom spår 3 har oftast en högre bemanning än spår 1 och 2 då brukarna har ett större behov av personalstöd i sina aktiviteter och vardagssysslor. Det är bra om du tidigare har mött och arbetat med personer som har utmanande beteende – men det är inget krav. Har du viljan och intresset så ger vi dig förutsättningar med en bra introduktion och kunskap för att lyckas. Arbetet inom spår tre 3 kommer att ge dig glädje, kunskap och erfarenhet som du kommer att uppskatta och ha med dig i framöver.

Våra boenden är bemannande dygnet runt så du kommer ha ett schema med arbetstider, dag, kväll och sovande jour. Även inom spår 3 finns möjlighet att arbeta vaken natt.